Nya geler från EMILIA SPARK för dig som har svårt att få gelen sitter bra på dina naglar, vi kan hjälpa dig

Upptäck den Nyaste Nageltrenden hos LOTUS VÄRNAMO!
Hej vänner och välkomna till vår senaste bloggpost från LOTUS VÄRNAMO!
Vi är överlyckliga över att dela den senaste nyheten med er: vi har precis tagit hem de fantastiska nya gelerna från EMILIA SPARK till vår salong! För er som har upplevt problem med att gelen sitter dåligt eller att naglarna släpper för fort, är detta den lösning ni har väntat på.

EMILIA SPARK-gelén är en riktig game-changer

EMILIA SPARK-gelén är en riktig game-changer för alla som älskar att ha vackra och hållbara naglar utan krångel. Vi på LOTUS i Värnamo är stolta över att kunna erbjuda denna banbrytande nagelvård som kommer att lösa alla era bekymmer.
En av de bästa egenskaperna med EMILIA SPARK-gelen är dess otroliga hållbarhet. Slipp oron över att behöva fixa naglarna var och varannan dag - med denna gelé kan du vara säker på att dina naglar kommer hålla sig vackra och i perfekt skick under lång tid framöver.
Och det bästa av allt? EMILIA SPARK-gelen är HEMA-fri, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för skadliga kemikalier. Vi prioriterar din hälsa och välbefinnande, och med EMILIA SPARK kan du känna dig trygg med att du får en nagelbehandling av högsta kvalitet utan kompromisser.

Vi förstår att många kan vara oroliga för smärta eller obehag under behandlingen, men med EMILIA SPARK kan du vara lugn. Denna gelé är utformad för att minimera eventuellt obehag, vilket gör din upplevelse hos oss så avslappnad och bekväm som möjligt.
Så varför inte unna dig själv lite lyx och skäm bort dig med en nagelbehandling hos LOTUS VÄRNAMO? Vårt team av erfarna nagelterapeuter står redo att ge dig de vackraste och mest hållbara naglarna du någonsin haft med hjälp av EMILIA SPARK-gelen.
Kom förbi vår salong idag och låt oss ta hand om dig. Du förtjänar det!
Tills nästa gång, ta hand om er och låt skönheten blomstra!
Med kärlek och nagellack, Teamet på LOTUS VÄRNAMO