Vi jobbar endast med bästa geler för dina naglar

Välkommen till Salong Lotus Värnamo, din nya oas för fantastiska naglar och förstklassig nagelvård! Vi är glada och stolta över att äntligen kunna presentera vårt senaste tillskott till sortimentet - de exklusiva nagelgelen från det prestigefyllda varumärket EMILIA SPARK.
 

För dig som är bekymrad över allergier är detta verkligen en game-changer.

EMILIA SPARK nagelgeler är HEMA-fria, vilket innebär att de är skonsamma mot känslig hud och perfekta för alla, oavsett om du lider av allergier eller inte. Med dessa geler behöver du inte längre oroa dig för negativa reaktioner - bara njut av vackra, välvårdade naglar utan besvär!

Men det bästa är ännu inte sagt. För dig som har kämpat med att få dina gelnaglar att hålla eller som upplever att de inte sitter som de ska, har vi den perfekta lösningen. Vår magiska EMILIA SPARK-gel är inte bara otroligt hållbar, den ger också ett fantastiskt resultat som håller länge. Med denna gelen kan du känna dig trygg i vetskapen om att dina naglar kommer att se perfekta ut dag efter dag.
 

Är dina naglar sköra och tunna? Oroa dig inte

Vi har lösningen för dig också! Hos oss på Salong Lotus Värnamo använder vi endast det bästa för våra kunder. Med EMILIA SPARK-gelen kan vi inte bara skapa vackra och hållbara naglar, utan också stärka och vårda dina naturliga naglar. Ge dina naglar den kärlek och omsorg de förtjänar genom att boka en behandling hos oss idag!

Men det bästa är att vi bara har börjat skrapa på ytan. Inom kort kommer vi att kunna erbjuda ännu fler nyanser och produkter från EMILIA SPARK, vilket innebär ännu bättre möjligheter för dig att skapa din drömnagelstil. Oavsett om du föredrar klassiskt elegant, lekfullt färgglatt eller trendigt modernt, kommer vi att ha något som passar just dig.

Så varför vänta?

Ta steget mot vackra och välvårdade naglar redan idag genom att boka din behandling hos oss på Salong Lotus Värnamo. Våra erfarna nageltekniker står redo att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och se till att du lämnar salongen med naglar som får dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv.

Sluta drömma om perfekta naglar och låt oss på Salong Lotus Värnamo göra dem till verklighet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong och skapa magi tillsammans med EMILIA SPARK!