Ögonfransförlängning (single lashes) Värnamo

ÖGONFRANS- (single)
FÖRLÄNGING                    750:-
Volym fransar          
          1290:-
Borttagning av fransar från ananna salong
             300:-

Tidsbokning 0703581188

viktigt!
Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas då vi inte hinner med din behandling och du debiteras halva beloppet på vald behandling.Vid återbesök räknas besöket som förbrukat. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.
Avbokning ska ske minst 24 timmar innan behandlingen!

Ögonfransförlängning

Vill du ha längre ögonfransar?
Då har du kommit rätt ställe . Singelmetoden som vi jobbar med är den skonsammaste metoden för dina naturliga fransar. Det innebär att vi förlänger varje frans för sig så att de ser snygga ut men att de inte känns.
Ögonfransförlängning är någonting vi ofta ser bland stora kändisar. Nu kan du också få Hollywood fransarna du alltid drömt men också en väldigt naturlig look då ingen kan märka att det är en förlängning.
Fransförlängning är populärt i alla åldrar. Vi har kunder som är allt ifrån 16-85 år.

  • Vårt material

Vi jobbar med LOTUS LASH ™ Silk Eyelashes. De är inte ett konstmaterial utan de är gjorda på naturmaterial som bäst passar ihop med våra egna. De är mjuka och flexibla samtidigt som de aldrig tappar formen. De är helt och hållet viktlösa.

  • Hur länge håller det?

En fransförlängning håller sig snyggast i 3-4 veckor. Vissa kan även hålla sig snygga längre än så men det är rekommenderat att fylla på inom 2-4 veckor för att de ska vara snygga hela tiden.Efter 4 veckor krävs ett nytt set.

OBS enstaka fransar kan hålla sig i 8 veckor men då har man väldigt få kvar.

  • Inför ditt besök

Använd inga oljebaserade produkter eller krämer 2-4 dagar innan fransförlängningen. Kom helt osminkad för då fäster fransarna allra bäst.
Fransförlängning tar 1,5 timme och då sätter man på ca 100-120 st per öga. Vill du ha mer än så, boka en extra tid (20 min) då för du 160 fransar per öga.

  • Efter ditt besök

Undvik vatten på 24 timmar. Det inkluderar träning och bastu. Detta ger fransarna chansen att härda fullt ut.
Använd aldrig vattenfast mascara. Den blir svårare att ta bort och kan du undvika mascara helt så är det bäst.
Gnugga inte i ögonen. Var försiktigt när du tvättar och håller på runt ögonen. Ju försiktigare du är desto bättre håller dem.
Undivk ögonfransböjare! Detta kan innebära att fransarna deformeras eller knipsas av.

Vi kan stolta säga att vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti till alla våra kunder