3D ögonbryn Värnamo SEYF GODKÄND UTBILDNING

3d-bryn, microblading, taffy - kärt barn har många namn! En manuellt utförd implementering av pigment som ger ett naturligt stråliknande resultat.
Om du alltid dra på ögonbrynen eller om du vill spara makeup prep tid, vill du också se bra ut 24 timmar om dygnet,då 3D kosmetiska ögonbryn är ditt svar. Långt borta är de dagar av tvivelaktiga 1980 kosmetisk tatuering. Välkommen till den nya eran av 3D-kosmetiska ögonbryn  microblading den nya halv permanent makeup teknik som kan ge dig den naturliga snygga utseende du är ute efter. Vad mer är den tid du kommer att spara åter dra dina ögonbryn.

Vad är 3D kosmetiska ögonbryn  microblading ändå?
3D kosmetiska ögonbryn  microblading är en semi permanent teknik med hjälp av färgpigment dras på huden ger dig naturtrogna ögonbryn. Tekniken som används är naturligt fana av hår som stroke skapa ett vackert utformade

Är det samma som ett ögonbryn "tatuering"?
Nej Långt därifrån. Arbetet med ögonbryn  microblading utförs endast på hudytan. Således, vilket gör ögonbryn broderi en mycket säkrare behandling än ögonbryns tatueringar. Färgen kan också justeras i linje med den ursprungliga ögonbryn hårfärg, vilket resulterar i en realistiskt utseende och känsla. Ögonbryn broderi skapar bakgrunden och fyller i de delar av ögonbrynen som såg tomt så att en fullständig utseende uppnås. "3D" effekt ger det en ökad realism till slutresultatet. Till skillnad från ett ögonbryn tatuering, inte 3D ögonbryn broderi inga platt, tråkig och falska utseende som tatueringar lämnar bakom.

Så vad är inblandade?
Först vår 3D kosmetiska ögonbryn  microblading expert kommer penna och kontur på våra ögonbryn till en form som är enligt dina önskemål. En fullständig samråd att bestämma färg och stil som passar dina behov sker, då en panna städa kommer att följa och bedövningskräm kommer att tillämpas på området för att minimera obehaget. Din pigment färg kommer sedan appliceras på huden och slog till med en lugnande lotion för att hjälpa till med din läkningsprocessen.

Fler frågor?
Vem kan dra nytta av en sådan behandling?
Personer som: Har över plockade deras ögonbryn hår Har luckor eller ärr där håret inte har vuxit tillbaka Lider av alopeci (håravfall), svag eller ljust hår Vill du ha en speciell form för sina ögonbryn

Är det säkert?
Absolut. Användning av engångsnålar och sterilisering av utrustning som krävs.

Hur många behandlingar behöver jag?
I de flesta fall endast den initiala behandlingen, följt av en eller två översta-up behandlingar. Dessutom, om du har en ansamling av döda hudceller detta kan hämma pigment med huden, så det rekommenderas att du exfolierar området regelbundet
3D Ögonbryn tatuering
3D ögonbryn <3 In love
3D ögonbryn Värnamo
KOSMETISK TATUERING/MICROBLADING

ÖGONBRYN  1999 kr
Påfyllning inom 1 månader 
 1569 kr

Påfyllning inom 3 månader 
60 min 1790 kr

Påfyllning inom 12 månader
90 min 2500 kr

Påfyllning inom 1 -2 år
120min 3000kr

Tidsbokning 0703581188

OBS!
Uteblivet besök debiteras med 70%
Avboka alltid 24 timmar innan behandlingen!
3D ögonbryn Värnamo
3D tatuering ögonbryn Värnamo
3D ögonbryn Värnamo

1.inför ditt besök

Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad.
Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2dygn innan ditt inbokade besök.
 

2. Så går en behandling till

Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans  överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas med en gelé och behandlingen inleds. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa sig först upp till 6 veckor.
 

3. Efter besöket:

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. ca 30% faller av efter första behandling, och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 6 veckor) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall. Ett extra återbesök kostar 650kr. 
 

Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner

Inget annat än koksalt och vasselin får användas på området som pigmenterats under de första 24 timmarna. Ingen träning eller duschning under det första dygnet.
Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet.
Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.