Utbildningar

Kvalitetsutbildning: Vår skola fokuserar på att lära ut de praktiska tipsen hur du gör med de senaste och bästa produkterna på marknaden. Vi berättar hur du kan göra för att få naglarna att hålla länge. Vi lär dig hur du kan hålla hög kvalitet på dit jobb, inte bara platta naglar eller om det gäller ögonfransar inte bara en lång tät borste, utan naglar med vacker form och c-kurva eller fransar med rätt form.

Öka dina karriärsmöjligheter med nagelterapeutkurser.
Mode är en växande bransch idag. Nya fachinerande sminkmetoder och salonger växer fram. Orsaken är helt enkelt att människor vill se vackra ut och utveckla sin skönhet. Att branschen växer har lett till att många företag och institut startar utbildningar för studenter och nya instruktörer. Dessa saker tillsammans gör att det är föga förvånande att kosmetikindustri och estetik ser en mycket positiv trend.
Lär dig lite mer. Faktum är att folk besöker nagelsalonger som aldrig förr.
Efter varje utbildning och godkänt test utfärdar vi  ett diplom som bevis på att du genomgått  en utbildning hos oss och blivit godkänd.

Härdplastutbildning
Bakgrund:
Från och med 1 juni 2015 gäller nya skärpta regler avseende kemiska arbetsmiljörisker. Arbetsmiljöverkets nya förordning AFS 2014:43 ersätter den mer kända "Härdplastutbildningen". Detta betyder att alla som hanterar allergiframkallande kemiska produkter måste genomgå en ny utbildning. Kan arbetstagaren inte visa upp ett giltigt utbildningsintyg kan detta medföra böter på 10.000 kr / per anställd för arbetsgivaren.    

Ring och boka  tid för härdplatsubildning    datum:20/05.19    datum:22/05.19  datum:24/05.19  datum:27/05.19
  
 

Nagelförlängning UV-Gel
Klicka på bilderna för att läsa mer

Fransförlängning
Klicka på bilderna för att läsa mer

Elfilsteknik
Klicka på bilderna för att läsa mer

VolymFransar
Klicka på bilderna för att läsa mer